10 Caracteristici Uimitoare Care Vor Fi Disponibile in Android 15

Deși mai sunt câteva luni până la lansarea oficială a Android 15, majoritatea caracteristicilor și modificărilor noi au fost deja dezvăluite, datorită versiunilor pentru dezvoltatori și beta. Am examinat toate caracteristicile descoperite până acum în Android 15 și vă pot spune că va fi un upgrade de sistem de operare incitant.

Ultimul upgrade major al sistemului de operare, Android 12, a introdus un nou limbaj de design și o mulțime de caracteristici noi. În schimb, versiunile recente, Android 13 și Android 14, nu au fost la fel de impresionante, fără caracteristici revoluționare sau schimbări ale interfeței utilizatorului, simțindu-se mai mult ca niște actualizări minore.

Dar Android 15 vine cu o serie de caracteristici interesante care vă vor face să așteptați cu nerăbdare lansarea sa. Iată cele 10 cele mai bune funcții pe care Android 15 le va oferi:

1. Suport pentru conectivitate prin satelit
După ce Apple a anunțat suportul pentru conectivitate prin satelit pentru iPhone-uri, utilizatorii Android au așteptat cu nerăbdare să încerce acest lucru. Google a ascultat, iar Android 15 va include această nouă caracteristică.

2. Găsește-ți telefonul chiar dacă este offline
Funcția Google de găsire a dispozitivului primește un upgrade major în Android 15, permițând tuturor telefonelor Android 15 să se pinguiască reciproc prin Bluetooth pentru a ajuta alți utilizatori Android să-și găsească dispozitivele pierdute.

3. Sănătatea bateriei
Android 15 ar putea permite utilizatorilor să vadă sănătatea bateriei dispozitivului lor, o funcție care a fost prezentă pentru iPhone-uri de ani de zile.

4. Arhivarea aplicațiilor
Arhivarea aplicațiilor este o caracteristică utilă care vă permite să economisiți spațiu de stocare prin dezinstalarea aplicațiilor neutilizate, păstrând datele utilizatorului.

5. Răcirea notificărilor
O nouă caracteristică utilă în noul sistem de operare Android este „răcirea notificărilor”, care reduce volumul notificărilor succesive de la aceeași aplicație.

6. Mod de cameră web de înaltă calitate
Android 15 introduce un nou mod de cameră web de înaltă calitate, care rezultă într-o calitate video îmbunătățită semnificativ.

7. Partajarea ecranului parțial
Partajarea ecranului parțial este o adiție utilă și concentrată pe confidențialitate în Android 15, permițând utilizatorilor să partajeze și să înregistreze o singură aplicație în locul întregului ecran.

8. Aplicații de la margine la margine în mod implicit
Android 15 rezolvă aceasta prin forțarea tuturor aplicațiilor să meargă de la margine la margine în mod implicit, îmbunătățind experiența utilizatorului.

9. Spațiu privat
Android 15 ar putea introduce Spațiu Privat pentru securizarea aplicațiilor și fișierelor importante, permițând utilizarea unei parole sau a unui PIN diferit pentru securitate sporită.

10. Notificări sensibile
Android 15 urmărește să rezolve fraudele OTP prin introducerea „Notificărilor sensibile” care împiedică aplicațiile rău intenționate să citească OTP-urile dvs.

Acestea sunt cele 10 cele mai bune caracteristici care au fost descoperite până acum în Android 15. Google ar putea adăuga mai multe caracteristici în noul sistem de operare până când acesta va atinge faza de stabilitate a platformei. Deși Android 15 nu are încă o dată oficială de lansare, se așteaptă să sosească undeva în luna octombrie.

Înainte de a pleca, nu uitați să verificați telefoanele Motorola, Samsung, OnePlus și Google Pixel care vor primi actualizarea Android 15. De asemenea, verificați secțiunea noastră Android 15 pentru cele mai recente știri despre noul sistem de operare Android.