Noul Huawei Children’s Watch 5 Pro cu Offline Positioning 2.0 poate fi localizat chiar si cand este offline

Huawei a lansat Children’s Watch 5 Pro, succesorul modelului Children’s Watch 4 Pro. Noul smartwatch pentru copii de la Huawei este primul care dispune de funcția Offline Positioning 2.0, care permite localizarea dispozitivului chiar și în absența unei rețele mobile. Mai mult, dispozitivul poate fi localizat chiar și după ce a fost oprit timp de până la cinci zile, datorită acestei funcții de poziționare offline. Acest ceas inteligent este și primul care a obținut Certificarea Guardian de Siguranță pentru Copii în China.

Caracteristici ale Huawei Children’s Watch 5 Pro Huawei Children’s Watch 5 Pro va fi disponibil oficial la vânzare începând cu 24 mai, dar compania a început deja pre-vânzările pentru acest produs. Ceasul vine cu îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește protecția de siguranță pentru copii. Folosește un design dual-core inovator, iar funcția de poziționare offline 2.0 este un punct forte al modelului. Este capabil să ofere poziționare fără alimentare sau rețea pentru până la 5 zile, subliniind astfel clasificarea sa îmbunătățită de siguranță.

Smartwatch-ul este disponibil în mai multe opțiuni de culoare, inclusiv albastru și roz. Funcția îmbunătățită de poziționare offline oferă părinților un grad mai mare de confort atunci când copiii lor se află în zone cu semnal slab de rețea sau baterii aproape descărcate. Implementează poziționare AI de 14 ori, poziționare prin satelit de cinci ori, poziționare triplă prin cablu și poziționare auxiliară de trei ori. De asemenea, suportă poziționare offline la două niveluri și noua poziționare la nivel de etaj. Modelul dispune de camere frontale și posterioare de 200W și, respectiv, 500W. Suportă zoom digital de 4x și permite apeluri video pentru ambele camere.

Specificații și preț Huawei Children’s Watch 5 Pro are o baterie integrată de 800mAh care poate dura până la 24 de ore în utilizare tipică. Suportă tehnologia de încărcare super rapidă magnetică și poate fi încărcat complet în 40 de minute. Huawei Children’s Watch 5 Pro are un preț de lansare de 1,198 yuani (aproximativ 166 de dolari) în China. Huawei nu a furnizat încă informații despre disponibilitatea globală a noului smartwatch pentru copii.