Witherspoon 'foarte entuziasmata' pentru prequel-ul Legally Blonde

Actrița Reese Witherspoon a declarat că este „foarte entuziasmată” în legătură cu un nou serial prequel Legally Blonde, care va avea premiera anul viitor.

Amazon Prime Video a confirmat că serialul, intitulat Elle, este în curs de dezvoltare de la începutul acestei săptămâni.

Serialul va urmări personajul Elle Woods interpretat de Witherspoon înainte de evenimentele din Legally Blonde.

Actrița va fi producător executiv al serialului, dar încă nu a fost anunțat cine va interpreta rolul Elle Woods în adolescență.

Într-un videoclip distribuit pe Instagram, Witherspoon a fost văzută pregătindu-se și aplicând ruj roz înainte de a prezenta un scenariu „strict secret” înaintea unei prezentări Amazon Prime Video pentru publicitari.

Ea a scris: „Înainte de a deveni cea mai faimoasă vegetariană din zodia Gemeni care a absolvit Facultatea de Drept Harvard, era doar o fată obișnuită de liceu din anii ’90.

„Și toți o să o cunoașteți, anul viitor pe Prime Video. SUNT ATÂT DE ENTUZIASMATĂ!”

Originalul Legally Blonde a prezentat-o pe Woods înscriindu-se la Facultatea de Drept Harvard în încercarea de a-și recupera un fost iubit care o părăsise.

În timpul studiilor, Woods descoperă că are mult mai multe de oferit decât aspectul său și dovedește că are calitățile necesare pentru a fi un avocat foarte capabil.

Filmul cult, în care au jucat și Jennifer Coolidge și Luke Wilson, a devenit un succes imens la lansarea sa în 2001.

Succesul său a determinat realizarea unei continuări doi ani mai târziu, precum și un musical de scenă care a avut premiera în 2007.

Aparând la un eveniment Amazon pentru anunțarea noului serial, Witherspoon a fost văzută recreând faimoasa mișcare de dans „bend and snap” din film.

Noul serial va fi produs de compania Hello Sunshine a lui Witherspoon, care acum face parte din Candle Media, și a fost anterior responsabilă pentru seriale, inclusiv Daisy Jones And The Six.