Mai multi membri ai echipei raniti pe platoul de filmare al filmului lui Eddie Murphy, „The Pickup”

Un accident cu vehicul pe platoul de filmare din Georgia sâmbătă a rănit mai mulți membri ai echipei care lucrau la filmul condus de Eddie Murphy, „The Pickup”.

Filmul, produs de Amazon Studios, îi are în distribuție pe Keke Palmer și Pete Davidson, deși nici ei, nici Murphy nu se aflau pe platou în momentul accidentului, a raportat Associated Press.

Oficialii studioului au confirmat știrea accidentului marți și au spus că doi dintre membrii echipei răniți au fost spitalizați. Detalii despre leziunile specifice ale membrilor echipei sau rolurile lor pe platou nu au fost dezvăluite public.

Se așteaptă ca membrii echipei să se recupereze complet după incident, care a avut loc în afara orașului Atlanta, când un camion s-a blocat și a intrat în coliziune cu o altă mașină.

Un purtător de cuvânt anonim pentru Amazon Studios a declarat pentru AP că echipa filma o secvență a unei unități secundare în momentul accidentului. (Cineastii unității secundare filmează de obicei cadre pentru scene mai puțin vitale care adesea nu implică actorii principali, cum ar fi scenele cu mulțimi mari și cadrele exterioare.)

Secvența a fost repetată și toate măsurile de siguranță au fost luate, conform purtătorului de cuvânt. Acesta a menționat că studioul încă investighează incidentul.

„A fost un accident complet neașteptat,” au spus ei pentru AP. „Nu a fost nici măcar o cascadorie complicată sau periculoasă.”

„Bunăstarea întregii echipe și a distribuției este prioritatea noastră principală și vom continua să insistăm pe cele mai înalte standarde de siguranță din industrie în timpul filmărilor,” au adăugat ei.

Alianța Internațională a Angajaților din Scena Teatrală a declarat pentru Variety că sindicatul este conștient de incident și a început o anchetă.

Tim Story este regizorul filmului, iar în portofoliul său se numără „Barbershop” din 2002 și „Fantastic Four” din 2005. „The Pickup” se filmează în și în jurul Atlantei din 20 februarie. Filmul urmărește povestea unui bărbat îndrăgostit (Murphy) care încearcă să comită un jaf; nu are încă o dată de lansare și nu se așteaptă să fie întârziat de accident.