Premiile Academiei de Muzica Country sunt aici: Luke Combs conduce nominalizarile


Reba McEntire va fi gazda ediției de joi a Premiilor Academiei de Muzică Country, promițând o seară de spectacole memorabile, inclusiv un omagiu adus lui Toby Keith.

Când McEntire va urca pe scenă la Ford Center at The Star în Frisco, Texas, la nord de Dallas, va fi a 17-a oară când prezintă spectacolul, stabilind un record.

„Îmi place spectacolul de premiere pentru că este aproape ca o reuniune de familie,” a declarat ea recent pentru Associated Press.

Nominalizații din acest an includ atât artiști veterani, cât și talente noi, printre care și mult iubitul Jelly Roll. Acesta primește pentru prima dată nominalizări la ACM; este în cursă pentru entertainerul anului, artistul masculin al anului, single-ul anului (pentru „Need a Favor,” care a câștigat mare la premiile CMT Music Awards luna trecută), și evenimentul muzical al anului, pentru „Save Me” în colaborare cu Lainey Wilson. Ultima dată când un muzician a fost nominalizat pentru entertainerul anului în prima sa serie de nominalizări la premiile ACM a fost Billy Ray Cyrus în 1992.

Festivitățile ACM au început chiar înainte de evenimentul de joi, când premiile pentru artistul nou al anului au fost decernate marți la festivalul fanilor ACM Country Kickoff la The Star: Megan Moroney a câștigat premiul pentru noua artistă feminină a anului, Nate Smith a câștigat în categoria masculină și Tigirlily Gold a luat premiul pentru noul duo sau grup.