Web Design Compania Compania mea de Web Design ascultă?

Designul promite, designul oferă

Există o mulțime de designeri web și companii de design web în motoarele de căutare care promit să ofere prezența web pe care dvs. și afacerea dvs. o căutați: cum puteți reduce acel număr de opțiuni într-o listă scurtă (sau mai scurtă) viabilă?
Poate că doriți să vă construiți primul site web, așa că doriți să rămâneți cu companiile de web design cu experiență, dar aceasta va fi totuși o listă lungă, lungă de nume.

Ca toate celelalte decizii de afaceri pe care le iei în lumea reală, alegerea designerului web potrivit pentru tine trebuie împărțită într-o serie de pași și întrebări mai mici:

Ce vrei?

sau trebuie să știe

Înainte de a aborda orice designer, este de maximă importanță ca tu însuți să știi care sunt nevoile tale. Întocmește o listă de „dorințe” la care te poți referi atunci când răsfoiești un designer. Fiind pregătit în acest fel, veți putea explica clar cum doriți să arate site-ul dvs. personal sau de afaceri și cum ar trebui să acționeze vizitatorilor pe care îi căutați. O companie de web design va putea apoi să ia decizii în cunoștință de cauză cu privire la configurare, design și plug-in-uri pentru a vă ajuta să dea viață site-ului dvs. ideal.

Unde sunt?

Nu neapărat cel mai important factor în procesul de luare a deciziilor – internetul face din lume un loc mai mic zi de zi, la urma urmei – dar luați în considerare factorii de timp atunci când alegeți un designer web. Poate preferați să utilizați o companie de web design locală (fie aceeași țară, țară sau continent), pentru că atunci când veți fi treaz și plin de idei și întrebări, vor fi și ele. Din nou, aceasta poate să nu fie o problemă pentru mulți oameni, dar pentru proiectele care vor necesita mult timp și încoace este ceva de luat în considerare, deoarece a fi mai local se pretează la comunicare directă.

Cum arată?

Dacă o companie de web design nu are un portofoliu online, unde puteți vedea imediat o gamă largă de stiluri și tipuri de site-uri la care a lucrat deja, cereți adresele web ale site-urilor la care a lucrat. Poate că aveți în minte un anumit site web pe care ați dori să-l emulați sau poate designul nu funcționează pe o anumită platformă. Un rezultat excelent ar fi dacă compania pe care o abordați are un număr de site-uri care au exact lucrurile pe care le căutați – asta arată că ar trebui să fie la înălțime!

Cine ești tu?

Dacă doriți să aflați sau să găsiți pe cineva în zilele noastre, probabil că veți folosi mai întâi rețelele sociale, cum ar fi Twitter sau Facebook, pentru a vedea ce face persoana respectivă în prezent. Același lucru poate fi valabil și pentru companii, deoarece multe dintre ele folosesc rețelele sociale pentru a anunța actualizări și știri. Poate că există un blog cu informații actualizate sau un grup de discuții pentru clienți: cu cât știi mai multe, cu atât vei fi mai informat când vei face alegerea.

Mă pot auzi?

Din momentul în care trimiteți prima întrebare prin e-mail, un designer web bun va începe o discuție deschisă și sinceră. Un răspuns prompt și informații precise și clare vă vor permite să evaluați cât de bine se pot ocupa de serviciul clienți. Acest lucru va fi la fel de important ca și aspectele de design, deoarece orice proiect va presupune o anumită cantitate de discuții din ambele părți pentru a ajunge la site-ul perfect executat pe care ți-ai propus să-l ai de la început. Toate companiile de web design cu experiență vor avea sfaturi și trucuri pe care le pot împărtăși, care doar vor ajuta prezența dvs. online să prospere, iar acest lucru este, de asemenea, parte a unui serviciu bun pentru clienți.

Cum sunt ei?

Este posibil să puteți citi recenzii și mărturii pe site-ul designerului sau să le solicitați prin e-mail. O altă modalitate bună de a găsi referințe este de la propriul grup de prieteni sau asociați, care ar putea să vă îndrume în direcția unei companii de web design recomandate.

Cand te voi vedea din nou?

Dacă proiectul de web design merge bine, poate doriți să utilizați din nou compania. Poate că doriți să fiți sigur de asistență sau căutați un pachet care să includă designerul care vă va revedea site-ul de-a lungul timpului. Dacă acesta este cazul, atunci este important de știut că web designer-ul poate oferi acest serviciu, poate ca parte a contractului inițial sau pe bază ad-hoc. La urma urmei, acesta ar putea fi începutul unei relații minunate, deoarece odată ce primul tău site web este construit, s-ar putea să ai gustul pentru mai multe…

S-ar putea să existe mai multe întrebări care sunt unice pentru propria dvs. situație și, cu cât știți mai multe, cu atât mai bine vă va fi însărcinat, atât dvs., cât și alegerea dvs. de web designer sau companie de web design: dezvoltarea de site-uri web competentă și profesionistă nu poate decât să ajute la succesul viitor al afacerea dvs. online, oferind promovare și satisfacție clienților răspândite în numărul de vizitatori care ajung pe pagina dvs. de pornire – mult noroc cu creștere!
Infinity Web Design poate construi, găzdui și optimiza site-ul dvs. Infinity vă face viața mai ușoară combinând toate serviciile disponibile pe internet într-un singur pachet accesibil, iar echipa noastră dedicată este aici pentru a vă ajuta la fiecare pas. Infinity Web Design rulează, de asemenea, Infinite Lists, Directorul de afaceri din Regatul Unit